Thursday, August 1, 2013

Annual Dinner KKK UMT .

Assalamualaikum . . 

Akibat dah lama sangat tak buka blog . Tetiba malam nie gatai tangan nak buka feedjit Live yang ada kat blog aku nie . Sekali scroll tengok siapa yang view . Sekali amekaww ! Ini yang aku dapat . "ANNUAL DINNER KKK UMT" .

klik to enlarge !

Hai , siapa la yang view nie ye ? Mesti ada motif dia view benda nie . Macam pelik pulak . Dulu rating blog aku naik pun gara-gara tajuk entry tu jugak la . But then , dah lama baru la slow dan tak ramai dah yang view . Yang view blog aku tu dulu rata-rata senior aku course aku sendiri . Alahai , akibat aku buat satu entry yang berkaitan dengan 18 isu berbangkit ala2 kuih bangkit tu . Sekali famous blog aku nie . Adoiii ! Tapi , tak kisah pun . 

Yang kali nie aku takkisah jugak cuma pelik seketika . Tak habis lagi rupanya yang view blog aku semata-mata nak cari tajuk tu . Adehhh ! Mak jemah kembali ke ? Ini baru satu bab . Ada lagi satu bab yang lagi aku terkejut dan terpelik sejenak . Next entry aku cerita . "Ieyka Iksha"

No comments:

 
© IeykaShahidan