Saturday, March 3, 2012

Hate You TIMELINE !!!

Badly no mood using FACEBOOK for this moment . FB aku bertukar wajah menjadi TIMELINE secara tiba-tiba . Tak suka betul tengok ! Serabut~ Memang dah hilang mood nak main dengan facebook nie . Facebook lama lagi cantik dan kemas . Tolong la kembalikan facebook ke wajah yang lama . Mungkin ada yang suka tengok timeling . Tapi bagi aku memang serabut betul .Kalau budak-budak sekolah mungkin dorang suka dengan timeline .

Sakit hati dengan timeline . Rasa macam nak nangis bila buka profile FB . Dah tak ada semangat untuk aku buka  FB lagi . Lepas nie main twitter jela . Motif sangat !

2 comments:

Hamba-Hamba Allah said...

Kalau nak buang timeline boleh aje..
Pergi ke www.timelineremove.com.
Pastu klik browser yg korang tengah gune then install..pastu tekan logo t kat bwh skrin laptop untuk remove.. cbela.. saye da cube da.. ok..

misZ iEyka said...

@Hamba-Hamba Allah :: okey ! da cbe wt....fb da ok~hehe thnx!

 
© IeykaShahidan