Wednesday, May 2, 2012

Meluahkan Rasa !


Dengan mood yang kurang stabil hari ini ada pulak hamba ALLAH ini cari gaduh dengan aku . Bikin masalah betul la . Apa yang dia tak puas hati entah la kan . Dengan kerja aku yang bertimbun-timbun atas meja tak siap-siap boleh pulak dia memaksa aku itu ini . Agak la sikit ! Memang sengaja je nak buat aku marah . Dulu , bila aku tak nak approve FB kau kecoh je suruh aku approve bila dah approve 24 jam kau nak on chat dengan aku . Kau memang tak ada kerja lain agaknya kan ? 

Silap pulak bila aku approve kau dulu . Tak sampai pun sebulan aku approve FB kau dah buat hal . Memang kau gila agaknya kan . Kejap okay kejap tak . Setiap benda yang kau buat banyak muslihat sebenarnya kan . Mula kau suruh aku approve then , kau add pulak BF aku . Bila kau tengok dekat wall aku penuh dengan post BF aku , kau naik angin , sakit hati segala bagai . Perlu ke ? Lepas ini aku dapat rasa kan yang kau akan hancurkan hubungan aku dengan BF aku . Sebab itu pun motif kau selama ini . Aku ingat lagi kot ayat kau ! Bila aku tanya kau pernah cakap yang kau memang nak sangat tengok BF aku tinggal aku .

Dah ! Aku tak nak cakap banyak lagi . Cuma satu je yang aku nak kau ingat sampau mati . Kalau kau berani ganggu hubungan aku dengan BF aku sekarang ini kau tunggu jela balasan dia nanti . One more thing , aku tak akan balik dengan kau . Aku rela bujang sampai mati dari hidup merana dengan kau . Setiap benda yang kau kata dekat aku semua aku simpan dalam kepala . Kau pernah cakap aku sial , aku nie haram jadah , anak haram , perempuan ****** ,  B*** , B**** , macam-macam lagi la . Lepas ini , if apa-apa terjadi dalam family kau ingat la apa yang kau dah buat dekat aku . Kau tak sedar lagi kot bila Allah tunjuk dekat kau . Tak pe , one day aku harap Allah tunjuk something yang lebih hebat lagi dari sekarang yang kau alami . Biar masa tu , kau dah tak mampu nak bertahan lagi dekat dunia ini baru la kau sedar apa salah kau dekat aku .  




1 comment:

Nur Atasya said...

I guees I know who~

 
© IeykaShahidan