Friday, February 3, 2012

Jana Pendapatan Sambil Online . .

Haaa . . Merugikan je kalau korang online saja-saja . Meh sini aku nak ajar cara nak buat duit dengan online . Korang xpayah nak keluarkan duit sesen pun . Duduk je depan laptop tu lepas tu online je . Then promote iklan . Setiap sejam income dia akan update . Serius benda nie sangat seronok dan menguntungkan . Cuba la korang try buat macam aku buat selama nie . Korang promote je dengan member2 or sape2 jela . Bila dorang dah klik link yang korang bagi tu nanti income akan masuk . Tak tahu macam mana nak daftar .Nak ambil link nie korang pergi daftar cepat .  http://says.com/my/misz_ieyka/invite .

Iklan nie lebih kurang je macam Churp-churp . Tapi, kalau yang churp2 tu aku kurang sikit suka sebab income lambat update . Then, iklan pun xbanyak . Kalau yang http://says.com/my/misz_ieyka/invite nie, iklan banyak .
Contoh iklan yang ada macam yang kat bawah nie .  .



Iklan mekap paling aku suka tengok sebab comel je . .tak caye korang try tengok sendiri.

1 comment:

Подтверждаю (fadzli) said...

as salam..
hmm..pakcik takde iklan

=_=

semoga pendapatan ieyka bertambah2

;)

Jemput ziarah membaca entri pakcik.. ;)
syukran..entri terbaru :


Orang Gila Dibenarkan Solat


Entri sebelum ni :


Tahan air kencing punca kerosaKan buah pinggang dan pundi kencing


Cara meringankan solat dalam Islam

 
© IeykaShahidan