Wednesday, January 18, 2012

Hantaran Aku . .

Assalamualaikum . .

Setiap orang mesti ada keinginan dan impian dia tersendiri kan ? Macam saya sendiri pun punyai bermacam impian yang sentiasa tak pernah lekang dari ingatan . Contohnya macam aku nak Elmo . Memang aku akan cuba cari sampai dapat . Dulu aku nak Mr.F means Frogy . Ala, yang benda hijau tu . Sekarang aku dah ada pun benda tu . Sayang sangat aku dengan benda tu . Tak leh berenggang dah aku dengan dia . Jauh kejap pun dah mula rindu bagai . Macam berpisah dengan orang yang kita sayang gitu kan .

Sekarang nie kan zaman teknologi . Pelbagai benda dah canggih sekarang nie . Benda yang aku nak sangat-sangat Iphone 4S . Yang warna putih . Kenapa putih sebab tak tak warna lain la kan ? Hehe. Putih is my favourite color . Sebab tu yang aku nak putih . Tapi, memandangkan harga nya yang fulamak . Tunggu yang kan datang jela aku beli . Tu pun kalau masa tu aku dah kerja gaji mahal-mahal .

Kalau ada siapa-siapa yang sanggup nak hadiahkan aku Iphone 4S tu amat dihargai . Nak pulak kalau lelaki yang hadiahkan aku benda tu . Memang aku cop buat husband terus . Bukan senang kan someone nak belikan benda tu kalau dah dia tak sayang . Tak pe, mungkin hantaran aku nanti mungkin . haha

KLIK dekat sini . So korang apa function dan kehebatan Iphone 4s yang aku gila-gilakan sangat . Dah, jangan asyik nak baca je . Pergi klik cepat . Sekian~

3 comments:

Penggemar Coklat said...

best giler if dapat hantaran camtu..haha

misZ iEyka said...

@Penggemar Coklat ::mnx jer . . haha

liyana said...

i dapat i phone4 dan i pad2

 
© IeykaShahidan