Tuesday, January 24, 2012

Tempahan . .

Assalamualaikum . .

Hye bloggers . .

Sekarang saya sangat la tak ada kerja nak buat . Maklum la cuti sebulan . Nak kerja pun tak padan sebulan je . Saya banyak habiskan masa dengan blog je . Kalau ada sesape yang nak suruh saya edit dia punya blog boleh la buat tempahan dekat saya . Melalui twitter or fan page okay .

Tempahan boleh buat mulai sekarang . Saya cuma ambik tempahan untuk . .

  • Header .
  • Image untuk Scroll to top (contoh macam fly to top)
  • Edit Blog (full edit)
  • Menu Tab
  • Cursor
  • Dan pelbagainya lagi mengikut keperluan .

Harga untuk setiap edit adalah mengikut kesusahan dan kepayahan untuk edit . Apa-apa hal just inform dekat twitter dan fan page saja okay .  *peace*




6 comments:

Mr. Sepet said...

saya nk tempah . . hehe . .

misZ iEyka said...

@Mr. Sepet :: haha , ngde la dik nie . . charge mahal la eh . .

syafiqqah said...

klu nk edit full blog kira berapa eh?? just simple one like urs

misZ iEyka said...

@syafiqqah : tgk jgak la mcm mne . . xde la mhal sgt . . tgl link fb ke ap ke utk sng cntct leh . PM je sng bncang . .

syafiqqah said...

ni link fb
https://www.facebook.com/profile.php?id=100000076095685

Admin said...

Saya nak tempah macam mana nak order? contact saya muhamadzaid88@gmail.com

TQ~

 
© IeykaShahidan