Monday, December 26, 2011

Aku Nak Dia!!!






ELMO...!!!!

Nie salah satu favorite bear aku. Memang aku dah aim benda nie dah lama. Aku dah cari benda alah nie merata tempat dah. Tapi, tak jumpa lagi. Susah kot nak cari benda nie. Limited betul~!!

Ada tak sape2yang baik hati dan bermurah hati nak hadiahkan aku benda nie sempena tahun baru. =D Melampau la kan nak masuk tahun baru pun nak hadiah. If ada yang sudi bagi memang aku suruh dia masuk minang terus. Tak de banyak soal dah. (ye2 je kan?) Memang nak pulak aku kan kahwin awal2 nie. Tak ready lagi aku nak pikul tanggungjawab.

Arghhhh~!!!!
Aku nak ELMO. Tolong carikan elmo untuk aku. Aku nak bagi dia kawan dengan Mr.F aku tu. Kesian aku tengok Mr.F aku tak de kawan. So korang tolong la carikan elmo untuk Mr.F. Very interested with ELMO. 

Kenapa eh aku suka sangat elmo? Ermmm, entah la. Aku sendiri pun tak tahu kenapa aku suka sangat dengan elmo nie. Mungkin sebab warna dia agak nye yang bagi attraction kat aku. Merah gitu~ Banyak ong maa~~ 

Mengharapkan hadiah birthday aku nanti aku dapat elmo. Mampu ke? hahaha
Untung la kan kalau ada yang sanggup nak bagi aku hadiah elmo nie. Boleh pulak kan aku mintak hadiah birthday. 

Ermm, pape pun one day aku akan beli jugak elmo nie. Macam mana dulu aku gilakan MR.F. Selama dua tahun kot aku gila2 kan Mr.F. Then, finally aku dapat jugak beli Mr.F. Memang aku sayang sangat dekat dia. So, nanti kalau aku dah dapat elmo aku tak kan sia2kan Mr.F. Dua2 aku akan sayang. Dua2 aku akan jaga dengan baik.


3 comments:

Citrus Azwa said...

merah menyala lg..sy nk stich besar tp xjumpa..;)

misZ iEyka said...

@Citrus Azwa:: stich yg kecik byk la jmpa...

Citrus Azwa said...

tu la kn...;) suka sgt stich..merah garang je nmpk...hihi

 
© IeykaShahidan